< Terug naar cases

Offenga BMW Specialist

Je passie voor BMW kunnen ervaren. Daar gaat het de jongens van Offenga BMW Specialist om. En om dit voor iedereen mogelijk te maken, doen ze er alles aan om de voordeligste specialist van Nederland te zijn.

 

Huisstijl

Professioneel, dynamisch en persoonlijk. Aan deze kernkwaliteiten voldoet Offenga BMW Specialist en straalt ze daarom uit via haar huisstijl.

 
 
 

webshop

Je wilt een eigen webshop? Ook dat is geen probleem. We zorgen voor de juiste functionaliteit, vormgeving en vindbaarheid.

 

Facebook

Het voornaamste sociale kanaal van Offenga BMW Specialist is Facebook. Omdat juist via Facebook het persoonlijke karakter van Offenga BMW Specialist tot uiting komt. Daarnaast zijn Twitter, Youtube en Instagram haar ondersteunende sociale media.

 

 

Offenga racing

Offenga BMW Specialist is hoofdsponsor van Offenga Racing. Een amateur raceteam dat uitkomt in de BMW Clubsport Trophy. Wij ontwierpen de auto en leveren promotiemateriaal.

 

Bel, mail, visit

Bel, mail of kom langs. Dan kijken we samen wat jouw merk of product nodig heeft. En hoe we dit zo efficiënt mogelijk kunnen realiseren.